Wat is je vertrekpunt?

Je bent misschien op zoek naar een designer voor een website, logo/huisstijl, folder, banner, enz. Uiteraard is dat niet jouw complete verhaal, want achter die aanvraag zit het doel en resultaat dat je ermee voor ogen hebt, en de ‘why’, ‘how’ en ‘what’ van jouw onderneming.

Om te kunnen inschatten hoe ik je het beste kan helpen met de visuele vertaling van ‘jouw verhaal’, is het belangrijk dat ik herken wat er nog ontbreekt om tot resultaat te komen. Klik daarom hieronder op één de omschrijving , waarvan je vindt dat deze het best past bij je huidige situatie. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal.

Ik ben net gestart als ondernemer, maar ik weet nog niet zo goed hoe ik mijn product/dienst het beste communiceer met potentiële klanten […]Ik ben kort geleden gestart met mijn onderneming en ik zoek een designer die mij met kwaliteit designs kan helpen om mijn marketing-communicatie effectief over te brengen […]Ik ben net gestart met een nieuw(e) product/service die ik wil gaan promoten […]Ik ben al een tijdje ondernemer maar ik wil met verbeterde communicatie meer klanten kunnen vinden […]Ik ben bezig met een herstart als ondernemer en ik wil mijn communicatiemateriaal vernieuwen, want […]Mijn situatie is anders, namelijk als volgt […]